Celozrnné pečivo
Celozrnné pečivo obsahuje všechny cenné vitamíny, minerály, a to ve vyváženém poměru. Vláknina stimuluje střevní peristaltiku, a tak napomáhá k rychlejším průchodu natrávené potravy střevem. Díky tomu můžete předejít různým méně vážným i vážnějším onemocněním, jako je např. rakovina tlustého střeva. V celém zrnu je zachován také vzácný olej a klíček, který rovněž obsahuje důležité výživné látky. Více informací na toto téma naleznete v naší brožuře “Proč jíst celozrnné obiloviny?” (v sekci literatura).
V naší nabídce naleznete různé druhy celozrnného pečiva jako bulky, dalamánky, žitný chléb kváskový ... Najdete zde také například chléb z tvrdé pšenice, což je méně známý, ale velice chutný druh pšenice, který najde určitě své místo i na vašem stole. Všechno pečivo, které pečeme, je vyrobeno z čerstvě pomleté celozrnné mouky tak, abychom zachovali maximální množství vitamínů a minerálů. Do našich výrobků nepřidáváme bílou mouku ani žádné další přídavné látky (konzervanty, stabilizátory, barviva apod). Veškeré obilí, které pro výrobu používáme, je v bio kvalitě. Většinu našich chlebů navíc pečeme tradičním způsobem - v kamenné peci. Věříme, že i vy si naše pečivo oblíbíte!
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem