Celozrnné pečivo
Máme pro Vás novinku! Celozrnný klíčený chleba z bio kamutu.
Těšíme se, že Vám můžeme napsat pár slov o našem pečení. Je to pro nás totiž víc než pouze naše práce, je to náš koníček. A to je také důvod, proč pečeme chleba tímto způsobem:
- Obilí kupujeme v bio kvalitě
- Mouku si meleme sami, což znamená, že je čerstvá a 100% celozrnná (obsahuje slupku, klíček a moučné
jádro - endosperm)
- Mouku okamžitě zpracováváme (dokud je tam ještě život: všechny enzymy, minerály, vitamíny a kvalitní
tuky z klíčku)
- Složení základního těsta: naše mouka, voda, droždí nebo náš kvásek, sůl, případně olivový za studena
lisovaný olej, semínka
- Nepřidáváme žádné konzervanty ani barviva (éčka nejsou naši kamarádi :-))
- Naše pečivo je většinou v bio kvalitě
- Těsto zpracováváme klasickým pekařským způsobem včetně kynutí
- Pečivo formujeme pouze ručně
- Chleba pečeme v tradiční kamenné peci nebo ve formách v konvektomatu
- Na naše pečivo dáváme záruku pět dnů, více nemůžeme :-(, protože tam přece nejsou konzervanty :-)
- Naši pekaři mají dlouholetou zkušenost s pečením celozrnného pečiva a jsou vzdělaní v daném oboru
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem