Špalda BIO 500g
Popis
Špalda patří k nejstarším obilninám. Její příjemná ořechová chuť byla populární v Evropě, především v Itálii, Švýcarsku, Anglii, Polsku a Skandinávii. Obsahuje vyšší podíl bílkovin než běžná pšenice. Je také výborným zdrojem některých vitaminů skupiny B (především vitaminu B1, B2 a B3). Tento druh pšenice je nejvhodnější na pečení chleba. Chléb ze špaldové mouky má výraznou chlebovou vůní, výborně chutná a dlouho vydrží vláčný a čerstvý.
Toto obilí rostlo:
- bez chemických ochranných prostředků
- bez chemických hnojiv bez splaškových kalů
- bez chemických postříků, které prodlužují dobu skladovatelnosti
- bez chemických postříků, které zkracují délku stébla obilí
- z neošetřených a geneticky nemodifikovaných semen
- ve zdravé a správně obdělávané půdě, která obsahuje všechny důležité složky
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU
Zařazení | Obilniny |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář