Špaldové lupínky Bio 200g
Popis
Špalda je starodávný druh pšenice s významnou nutriční hodnotou a mírně ořechovou chutí. Špalda obsahuje vysoký podíl bílkovin, kvalitní tuk s obsahem nenasycených mastných kyselin, vitamíny zejména skupiny B. Z minerálních látek je důležitý obsah draslíku, vápníku, hořčíku, fosforu, železa a zinku.
Složení: Pšenice špalda, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Použití: Špaldové lupínky jsou ideální pro přípravu vlastních cereálních snídaňových směsí, stejně jako pro jednoduchou konzumaci s mlékem, jogurtem, ovocnou přesnídávkou nebo džusem.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1458 kJ/348 kcal. Bílkoviny: 12,2 g. Sacharidy: 66,9 g (z toho cukry 2,84 g, škrob 64,1 g). Tuky: 3,0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,53 g). Vláknina: 13,6 g. Popř. jiné (cholesterol, vitaminy apod.): sodík 3,19 mg
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU
Hmotnost | 0.2 kg |
Zařazení | Obilniny |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.